G7, Krachten gebundeld voor u.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Herasingel 31 ALMERE

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Voor een vraagprijs van € 675.000,00,- k.k. bieden wij, in de zeer gewilde wijk Almere Poort een uniek, niet alledaags, dubbelwoonhuis met werkruimte aan (Herasingel 31 en Appolostraat 30). De woning ligt aan een fraaie stadssingel gunstig gelegen ten opzichte van alle faciliteiten zoals supermarkten, diverse speciaalzaken, (internationale)scholen, het natuurgebied Pampushout en bij de recreatie gebieden aan het IJmeer.

Deze bijzondere LOFT woonhuizen bieden ongekende mogelijkheden en bestaan uit drie woonlagen en daktuin. Het ideale huis om te werken en te wonen zonder dat de ruimtes volgens standaard plattegronden zijn ingedeeld. Flexibiliteit staat voorop in dit onder architectuur gebouwde, en met oog voor detail afgewerkte pand/huis. De ruimte op de begane grond heeft een vrije plafond hoogte van ca. 3.5 meter en is voorzien van grote raampartijen.

Indeling Herasingel 31:

Via de voordeur kom je de ruime woon/werkkamer binnen, deze beslaat de gehele begane grond. Aan de achterzijde is een onder het dakterras gelegen multi-functionele ruimte momenteel in gebruik als fitnessruimte, aansluitingen voor de wasmachine en droger en een toiletruimte.
De eerste verdieping is geheel in gebruik als leefruimte met een ruime centraal geplaatste keuken grenzend aan de daktuin. De hele verdieping is bijzonder licht en transparant met aan de voorzijde grote raampartijen met uitzicht op de Singelgracht en aan de achterzijde op de daktuin. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van een frans balkon en bieden tot in de laatste uurtjes de mogelijkheid om in de zon te zitten.
De tweede verdieping is in gebruik als slaapverdieping met twee in elkaar overlopende slaapkamers en een ensuite badkamer voorzien van een ligbad, separate douche. De slaapkamers zijn eenvoudig bouwkundig van elkaar te splitsen.

Het huis heeft op de begane grond een directe verbinding met de Apollostraat.

Indeling Apollostraat 30:

Het woonhuis met eigen ingang bestaat uit een woon/werkkamer op de begane grond, open keuken, toilet en douche ruimte. via een rechte trap bereik je de 1e verdieping met een ruime kamer thans in gebruik als slaapkamer/ werkkamer. Op deze verdieping is er toegang tot het dakterras. Door de grote ramen is er veel lichtinval. een heerlijk en zelfstandig woonhuis in een zeer prettige straat met uitzicht op mooie villa's


Wonen in Almere Poort betekent wonen op een goed bereikbare locatie, vlakbij de A6 en A1, strand, bos en de Marina jachthaven, een topsportcentrum en een gloednieuw zwembad.
Almere Poort heeft een eigen NS station en in 20 minuten zit je met de trein in Amsterdam. Met de auto ben je binnen 25 minuten in Amsterdam. Het Homeruskwartier ligt centraal in Almere-Poort. De plannen voor Almere-Poort zien er schitterend uit, zo is de wijk dan ook nog gedeeltelijk in afbouwfase. Een eigen ‘centrum’, 2 grote parken ‘Het Cascadepark’ en nog veel meer voorzieningen zoals bijvoorbeeld basisscholen, peuterspeelzalen, een gezondheidscentrum, een topsportcentrum, het Aeres College voor vmbo en mbo, een Mavo en een Havo, tevens is er een internationale school alsmede verschillende buurtontmoetingsruimten.
De wijk heeft een heel royale opzet met veel groen en ruimte! Bovendien grenst de wijk ook nog aan het Pampushout, recreatiemogelijkheden genoeg dus in de omgeving.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
230 m²
Perceel
85 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Almere
Sectie
W
Perceel
4372
Oppervlakte
85 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Herasingel 31 ALMERE

naar Herasingel 31 ALMERE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object