Uw specialisten in Noord Holland.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Kikkertweg 54NIEUW WORMERVEER

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Binnenkort Te Koop

Businesspark ‘De Kikkert’, nieuwbouw project
aan de Kikkertweg 54 n.t.b. te Wormerveer

Op korte termijn mogen wij zestien courante bedrijfs- en kantoorunits verkopen in een van de laatste nieuwbouwprojecten in het Noorderveld!

Businesspark ‘De Kikkert’ is een door de architecten van NUNC onder architectuur ontworpen bedrijfsverzamelgebouw. Architectenbureau NUNC is onder andere verantwoordelijk voor de spooroverbouwing en de vernieuwing van het station in Zaandam en het nieuwe bedrijfsgebouw van Zuiver in Westzaan. Het onderscheidt zich duidelijk in uitstraling en bouwkwaliteit.

Door de ligging aan de hoofdweg van het gebied is het complex uitstekend zichtbaar en is uw bedrijf goed bereikbaar.

Businesspark ‘De Kikkert’ betreft een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 16 units,
1- en 2 laags variërend van 41 m2 tot 82 m2 G.O. (gebruikersoppervlakte) per unit.
Deze units lenen zich zeer goed voor kantoor of atelier functie.
Er zal op eigen terrein ruimschoots worden voorzien in parkeergelegenheid, welke ingericht wordt conform aanwijzing van de gemeente en de bouwvergunning, totaal 19 plekken, aangeduid op bijgaande plattegrond tekening, wijzigingen voorbehouden.

Door de koop van één van deze kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimten met uitstekende isolatie waarden en toepassing van doordachte bouwmaterialen zijn de onderhoudskosten laag en heeft u voor de toekomst een prettig, functioneel en courante bedrijfsruimte. De afzonderlijke bedrijfsunits hebben hierom ook goede beleggingsmogelijkheden.

De realisatie van het project vindt plaats wanneer er voor minimaal 8 van de 16 units een koop-/aannemingsovereenkomst is getekend, of zoveel minder ter beoordeling van de ontwikkelaar van het bedrijfsverzamelgebouw.

Representatieve uitstraling
Het gebouw zal een luxe uitstraling krijgen. De 1e bouwlaag wordt uitgevoerd in een chique grijsbeige (RAL 1019) kleurstelling, de 2e en de 3e bouwlaag (voorzijde) worden uitgevoerd in donkergrijs (RAL 7024). De gevels van de 2e en 3e bouwlaag worden voorzien van gevelpanelen, gecombineerd met lamellen welke willekeurig aangebracht worden zodat het gebouw een herkenbaar karakter krijgt met een sterke verticale belijning.
Door de toepassing van raamkozijnen met verschillende afmetingen en speelse hoekkozijnen aan de voorzijde krijgt het complex een geheel eigen identiteit.
*de genoemde kleurnummers kunnen nog aangepast worden.

Voorverkoop
De units worden totdat de bouwvergunning verleend is middels een optie toegewezen. U komt in aanmerking voor een optie na een persoonlijk gesprek en goedkeuring van de eigenaar. Zodra de omgevingsvergunning verleend is worden de opties omgezet in een koop/ aannemingsovereenkomst.
Indien voor nader te bepalen datum niet 8 van de 16 units zijn verkocht, kan de ontwikkelaar de contracten eenzijdig zonder verdere consequenties ontbinden.
Verder kan de ontwikkelaar de opties / gesloten koop-/ aannemingsovereenkomsten zonder verdere consequenties ontbinden indien geen definitieve bouwvergunning wordt afgegeven door de gemeente.
Ook kunnen wijzigingen in het ontwerp en/of toe te passen materialen en/of toe te passen constructies en/of installaties welke gewenst worden door de gemeente aanleiding geven de verkoopprijzen aan te passen. Mocht dit leiden tot een prijsverhoging is de koper gerechtigd de optie / koop-/aannemingsovereenkomst zonder verdere consequenties te ontbinden.
De units mogen worden gebruikt zoals omschreven in het vigerend bestemmingsplan.
Ten behoeve van de omgevingsvergunning zullen de bedrijfsunits aangevraagd worden als (onverwarmde) lichte industriefunctie, alsmede zelfstandige kantoorunits waarvan de functie nog dient te worden opgenomen in de omgevingsvergunning.
Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde vergunningen en financiële middelen.

De vergunningaanvraag is inmiddels in gang gezet door Nunc architecten, looptijd en verdere afwikkelingen nader af te wachten.

Bij aankoop tekent u een koop- aannemingsovereenkomst die u ontvangt van de makelaar.
Van de notaris ontvangt u een concept akte van levering en de datum van de overdracht.

Start bouw indicatie op het moment van opmaak van deze brochure nog niet nader aan te duiden.

De afzonderlijke bedrijfsunits hebben ook goede beleggingsmogelijkheden.

Prijzen vanaf € 64.900,-- (kantoorunits) en € 97.500 (bedrijfsunits) v.o.n., ex. btw en exclusief bouwrente.

In de digitale brochure vindt u alle verdere informatie inzake plattegronden, oppervlakten en prijzen. Graag vertellen wij u meer over dit aantrekkelijke project.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Overige

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
42 m²
In units vanaf
42 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
wormerveer
Sectie
A
Perceel
8129
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kikkertweg 54NIEUW WORMERVEER

naar Kikkertweg 54NIEUW WORMERVEER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object