G7, Krachten gebundeld voor u.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Koedijkerstraat 29 ALKMAAR

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

• Multifunctionele ruimte gelegen op Overstad
• Oppervlakte totaal ca. 1.000 m² BVO, verdeeld over begane grond en de 1e verdieping
• Frontbreedte ca. 12 meter.
• Prima bereikbaarheid per auto als openbaar vervoer

Het Object:
Multifunctioneel bedrijfsobject verdeeld over 2 verdiepingen. De ruimte is te gebruiken als detailhandel-/showroom ruimte, maar ook als bedrijfspand met kantoorruimte. Het is gelegen op goede doorgaande locatie en op loopafstand van het NS-station Alkmaar Centrum. De bereikbaarheid van het industrieterrein Huiswaard-Overstad per auto is goed te noemen.

Indeling:
Het pand heeft een oppervlak van circa 538 m² op de begane grond en ca. 438 m² op de 1e etage. De gevel heeft een breedte van ca. 12 meter.
Voorin de winkel is een grote vide van 100 m² wat een fraai ruimtelijk effect geeft.

Ligging:
In de nabije omgeving zijn grootschalige detailhandelszaken gevestigd, zoals onder andere: Borst Bedden, WoonOutlet, Van Til, Jysk, Kwantum/Leenbakker, Mobi, Karwei, Aldi, Action, diverse keukenzaken, Mediamarkt, de BCC en een tankstation.

Het object is gunstig gelegen op industrieterrein Huiswaard-Overstad, met een diversiteit van winkels-kantoren-appartementen en bedrijven in de directe omgeving. Op steenworpafstand zijn bioscoopcomplex Vue, Flamingo Casino en poppodium Victorie gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het pand is goed bereikbaar van 2 zijden, vanaf de Koedijkerstraat alsmede de Zijperstraat, welke beiden in de afgelopen jaren een metamorfose hebben ondergaan. De bereikbaarheid zowel per auto als per openbaar vervoer is goed te noemen. Er is voldoende paarkeergelegenheid op eigen terrein, alsmede betaald parkeren in de directe omgeving.

Oppervlakten:
Begane grond
Bedrijfsruimte / showroom 538 m² BVO
1e verdieping
Showroom / kantoorruimte 438 m² BVO
Totaal 976 m² BVO

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg. De winkel is op dit moment tijdelijk in gebruik, maar kan op korte termijn beschikbaar zijn.

Servicekosten:
Niet van toepassing, huurder wordt zelf contribuant bij de verschillende nutsbedrijven.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurprijs te belasten met omzetbelasting. Er wordt vanuit gegaan dat kan worden geopteerd voor een BTW-belaste huur en het door huurder gehuurde kantoorruimte wordt gebruikt voor meer dan 90% voor aftrekgerechtigde prestaties. In verband hiermee zal jaarlijks van huurder een verklaring worden gevraagd. Indien huurder niet aan het criterium voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Betaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst in één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatstgeldende huurprijs.

Bankgarantie/Waarborgsom:
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
1.000 m²
In units vanaf
1.000 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Koedijkerstraat 29 ALKMAAR

naar Koedijkerstraat 29 ALKMAAR
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object