G7, Krachten gebundeld voor u.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Koelmalaan 350 ALKMAAR

Huurprijs € 295 per maand

Bewaar object

Omschrijving

De TelefoonCentrale is het bruisend middelpunt van ondernemend & creatief Alkmaar én omstreken.

Gelegen aan de Alkmaarse ringweg, op een steenworp afstand van het knooppunt van de A9 en grenzend aan de Alkmaarse binnenstad, biedt het een goede uitvalbasis voor bedrijven uit de hele regio.

Het nieuwe leven dat in deze oude centrale bruist, heeft als fundering ‘het nieuwe werken’, innovatie en kruisbestuiving meegekregen. Een broedplaats waar kunst, cultuur en bedrijfsleven elkaar vinden. Resultaat is een energiek, modern centrum met tal van creatieve en vooruitstrevende bedrijven.

In dit bijzondere kantoorgebouw zijn kantoorunits beschikbaar van diverse afmetingen. Voor slechts € 295,- per maand heeft u al een fraaie unit van 28 m² BVO.

Er zijn op dit moment 2 ruimtes beschikbaar:

Tweede verdieping
Ruimte 2.05 ca. 28 m² BVO (ca. 20,0 m² VVO) is € 295,- per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten. Beschikbaar per 1 januari 2018
Ruimte 2.07 ca. 28 m² BVO (ca. 20,0 m² VVO) is € 295,- per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten. Beschikbaar per 1 februari 2018

Servicekosten:
De servicekosten voor de huurders van de 2e verdieping bedragen € 35,- per m² BVO per jaar exclusief omzetbelasting. Deze servicekosten bestaan o.a. uit: gas, water, elektra, schoonmaak, onderhoud en keuring van de liften, afvalverwerking, groenonderhoud en beveiliging.

Naast de unit die u huurt, kunt u tevens gebruik maken van alle faciliteiten die De TelefoonCentrale u biedt.

Toeslag algemene ruimten:
In de huurprijs is reeds een toeslag voor regulier (niet-commercieel) gebruik van de algemene ruimten verwerkt (BVO-VVO). De toeslag van de algemene ruimten dekt het verschil tussen de bruto vierkante meters van het complex en de door u gehuurde ruimte. De algemene ruimten omvatten onder andere de entreehal, sanitaire ruimten op alle verdiepingen, pantry's en ontsluitingen.

Glasvezel internet:
Door verhuurder is in het pand geïnvesteerd in een snelle glasvezel verbinding. Deze kan elke huurder worden aangeboden voor gereduceerd tarief. Een aansluiting met een snelheid (up en down) van 100 Mbit 1:10 (incl. Firewall, shared extern IP) kan voor € 39,- per maand exclusief BTW worden aangeboden. Op verzoek kunnen wij u hiervan meer informatie toezenden.

Afwerking niveau:
De ruimte wordt grotendeels afgewerkt aan de huurder overgedragen. De ruimte is voorzien van installaties en de juiste aansluitingen voor elektra en data. Het pand is voorzien van vloerafwerking en wordt in huidige staat opgeleverd. Op deze manier ontstaat een speelse open structuur, waarbij de unieke structuur in het pand wordt benadrukt. De sfeerbeelden in deze aanmelding dienen ter illustratie.

Wordt De TelefoonCentrale ook de nieuwe vestigingsplaats van uw bedrijf? Wilt u een kijkje nemen op de locatie? Neemt u dan contact met ons op!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 35 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
per datumDatumAanvaarding:2018-01-01

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.284 m²
In units vanaf
28 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
5
Voorzieningen
inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Koelmalaan 350 ALKMAAR

naar Koelmalaan 350 ALKMAAR
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object