G7, Krachten gebundeld voor u.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Rode Ring 47A, 47B, 47F en 47H NIEUWBOUW ASSENDELFT

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Businesspark
‘Saendelft’ Rode Ring

47 A en 47 F liggen op de 1e verdieping.
47 B en 47 H liggen op de 2e verdieping.

Wegens succes van meerdere gerealiseerde projecten heeft Floors bouw en ontwikkeling besloten om dit nieuwe project te starten.

Businesspark ‘Saendelft’ heeft een bijzondere koperkleurige gevel. Het is een zeer markant gebouw ontworpen onder architectuur, door de architecten van NUNC. Architectenbureau NUNC is onder andere verantwoordelijk voor de spooroverbouwing en de vernieuwing van het station in Zaandam en het nieuwe bedrijfsgebouw van Zuiver in Westzaan.
Hierdoor is het gebouw naar een hoger plan getild en is het niet te vergelijken met andere bedrijfsverzamelgebouwen. Het onderscheidt zich duidelijk in uitstraling en bouwkwaliteit.

De bouw van dit nieuwe project is inmiddels gestart. Het project is gelegen aan de Rode Ring 45A t/m 49N te Assendelft. Dit is een relatief klein industrieterrein, direct gelegen tegen de VINEXlocatie “SAENDELFT”.

Door de ligging aan de hoofdweg van het gebied is het complex uitstekend zichtbaar en is uw bedrijf goed bereikbaar.

Businesspark ‘Saendelft’ betreft een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 32 units, 1- laags en 2- laags variërend van 104m2 tot 201m2 per unit. Er zijn 6 units bestaande uit 1–laag, met allen een groot balkon op het zuidwesten en een volledige glazen gevel. Deze units lenen zich zeer goed voor kantoor of atelier functie. Unit 13 t/m 20 zijn 2–laags en op de verdieping hebben deze ook een groot balkon en een glazen gevel over de volle breedte.
De twee units op de kop zijn 2-laags en zijn het grootst, ook weer met groot balkon en glazen gevel over de volle breedte van maar liefst ruim 11 meter. Verder een aantal tussen units over twee lagen in courante afmeting tegen aantrekkelijke prijs.

Er zal op eigen terrein ruimschoots worden voorzien in parkeergelegenheid, welke ingericht wordt conform aanwijzing van de gemeente en de bouwvergunning, totaal 59 plekken, aangeduid op bijgaande plattegrond tekening, wijzigingen voorbehouden.

Door de koop van één van deze kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimten met uitstekende isolatie waarden en toepassing van doordachte bouwmaterialen zijn de onderhoudskosten laag en heeft u voor de toekomst een prettig, functioneel en courante bedrijfsruimte. De afzonderlijke bedrijfsunits hebben hierom ook goede beleggingsmogelijkheden.

Prijzen vanaf € 99.990,-- v.o.n., ex. btw en exclusief bouwrente.

In de digitale brochure vindt u alle verdere informatie inzake plattegronden, oppervlakten en prijzen. Graag vertellen wij u meer over dit aantrekkelijke project.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Perceel
3.587 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
assendelft
Sectie
n
Perceel
5224
Oppervlakte
1310 m²
 
 
Gemeente
assendelft
Sectie
n
Perceel
6192
Oppervlakte
2277 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rode Ring 47A, 47B, 47F en 47H NIEUWBOUW ASSENDELFT

naar Rode Ring 47A, 47B, 47F en 47H NIEUWBOUW ASSENDELFT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object