Met de G7 kiest u voor een lokaal kantoor met een groot netwerk, u denkt niet binnen kaders en dat verwacht u ook van uw makelaar. Het gemak van 1 kantoor en het voordeel van 7 kantoren! De G7 makelaars zijn ondernemers en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk, ze hebben een mindset die u verwacht bij familiebedrijven. Deze persoonlijke verbinding met de organisaties zijn bepalend voor het resultaat dat geboekt wordt, u herkent zichzelf als ondernemer en met gelijke ambitie gaan ze voor u aan de slag.

G7, Krachten gebundeld voor u

Als eigenaar of “manager” van een onderneming of instelling bent u steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw producten of diensten. U heeft uw eigen visie op zaken en dat geldt ook voor de huisvesting van uw bedrijf, kantoor of winkel. Daarbij wilt u niet afgaan op slechts één optie, maar wilt u kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden en vestigingsplaatsen. U wilt deskundige begeleiding en adviezen, met een scherp oog voor uw wensen en belangen. Makelaars die samen met u continue de belangen afwegen waardoor u de juiste keuze kunt maken.

Dan ligt de keuze voor een makelaar van de G7 Bedrijfsmakelaarsgroep voor de hand. Met de resultaten die we behalen overtuigen we telkens weer dat deze aanpak het best voor u werkt.

Met in totaal twaalf filialen bestrijken wij de bedrijfsmatige vastgoedmarkt in heel Noord-Holland met een vooruitstrevende strategie. Voor de verkoop óf verhuur beperken wij ons niet tot de standaard verkoopkanalen. Onze makelaars zijn geworteld in de regio, en hebben stuk voor stuk een sterk lokaal netwerk. Met dit netwerk zijn ze lokale partners van het MKB en reiken de landelijke netwerken tot de landsgrenzen.

Juist door altijd nét even meer te doen en actief uw belangen te behartigen zijn we bepalend voor het succes.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u met de G7 de meest ideale huisvesting vindt voor uw bedrijf of kantoor. Maar ook bij verkoop of verhuur ligt samenwerken met een G7-bedrijfsmakelaar voor de hand. Uw pand wordt in heel Noord-Holland (en ver daarbuiten) op unieke wijze onder de aandacht gebracht via onze eigen netwerk, onze websites, funda in Business, de G7 website en uiteraard via het fraaie G7 Magazine!